PK-haverbieren ondersteunt
‘PaardenKracht in het BosLandschap’  financieel,
een bewijs van onze passie voor sociaal ondernemerschap

Dit sociaal initiatief biedt allerlei diensten aan om zowel mens als paard te ondersteunen in hun ambacht. Ontdek ze hier!

Boomslepen4

bos- en natuurbeheer
De Winning zet sinds 2011 trekpaarden in bij de bosbouw, een ecologische en publieksvriendelijke manier van bosbeheer. Paarden zijn nuttig op moeilijk toegankelijke terreinen waar de bodem en opstanden gespaard moeten blijven. Door hun grote wendbaarheid en de geringe bodemdruk blijft de bodem ongestoord en wordt bodemverdichting voorkomen.

huifkar_koets

toerisme
Als je op een huifkar stapt, word je even teruggebracht naar een tijd waarin alles een stuk trager ging. De cadans van de stevige trekpaarden bepaalt het ritme. De Winning biedt zeven huifkartochten door het groene Limburg aan, gecombineerd met een picknick met streekproducten. Een gids vertelt je tijdens de huifkartocht over de fauna en flora die je onderweg tegenkomt en over het cultuurhistorische patrimonium.

20988893_132075510740366_5758407869639357919_o

events
PaardenKracht luistert evenementen op met demonstraties, huifkarren en shows. Getrokken door onze driespan surf je staand of zittend op een speciaal tapijt over een weiland. Spectaculair en veilig! Gegarandeerd een activiteit waar veel over nagepraat zal worden. Het vliegende tapijt smaakt ongetwijfeld naar meer!

teambuilding_hechtel

teambuildings
Word efficiënter op het werk en/of laat je team vlotter draaien. Een professionele methodiek rond natuurlijk leiderschap begeleid door experten in combinatie met trekpaarden. Een unieke combinatie met een krachtig resultaat.

hippotherapie2

hippotherapie
Sessies op maat waarbij het trekpaard als spiegel fungeert.
Herbron jezelf met zelfvertrouwen!

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of wil je ons steunen? Aarzel dan niet!

we helpen je graag verder
info@pkbier.be

taxi driver fucking brunette teen.jerk guru facechair goddess. tamil videos www.xnxxgratis.tv
Back